Vivo Lancar V21 Series dengan 44MP Night Selfie

Assalammualaikum 

Baru-baru ini Vivo telah mengumumkan tentang pelancaran yang sangat ditunggu-tunggu iaitu telefon pintar Vivo V21 Series. Telefon pintar terbaru di bawah siri V yang direka untuk penggemar selfie yang menawarkan kemampuan selfie mengagumkan tidak kira waktu seharian. Vivo V21 Series ini disebut-sebut menjadi peranti yang diinginkan untuk pencinta selfie di luar sana yang mencari yang mengagumkan kamera telefon pintar pada titik harga yang mesra.


Seperti dalam Siri Vivo yang lalu, dalam keadaan cahaya rendah, siri vivo V21 berkembang pesat dan muncul di atas, fungsi selfie 44MP OIS Superior NightMP 44MP yang dapat mengatasi gegaran dan menangkap selfie berkualiti tinggi walaupun dalam keadaan redup. 


Ia juga merupakan telefon pintar pertama yang menampilkan fungsi Dual Selfie Spotlight dan Screen Spotlight dalam satu peranti. Sorotan Dual Selfie yang unik dari kamera depan dirancang untuk meningkatkan selfie yang diambil dalam cahaya rendah.

Sementara itu, teknologi ISOCELL Plus 2G yang terkemuka di industri mendorong had kepekaan cahaya, dan selfie waktu malam akan melihat peningkatan kualiti melalui algoritma AI Night Portrait V21 Series yang memberi pengguna kebebasan untuk terus berada di pusat perhatian sepanjang malam. Vivo V21 Series membolehkan pengguna menyimpan kenangan tanpa rasa takut akan kehabisan ruang. Dengan RAM dalaman 8GB dan kesan RAM 3GB tambahan, Vivo turut mengundang peminat selfie untuk menghadap ke hadapan gambar untuk menggembirakan hati mereka, sambil juga memberikan banyak ruang untuk video dan foto lain yang mendekatkan mereka dengan orang yang mereka sayangi pada masa-masa yang selalu berubah ini.

Vivo Malaysia turut mengumumkan Mira Filzah sebagai duta barunya untuk telefon pintar terbaru di bawah Siri V sekaligus akan turut mempromosikan telefon pintar Vivo V21 Series yang berkemampuan 5G ini.

Siapa yang tidak kenal Mira Filzah, seorang pelakon yang produktif dalam generasi hari ini, dengan cepat meningkat menjadi terkenal menerusi peranannya yang membintangi seperti 'Eksperimen Cinta', 'Cinta Si Wedding Planner' dan 'Lelaki Kiriman Tuhan'. Perwatakannya yang rendah hati serta menawan itu menjadikannya pilihan yang ideal sebagai duta Vivo V21 Series. Mira Filzah akan membuat penampilan fizikal pertamanya sebagai duta Vivo terbaru semasa pelancaran Vivo V21 Series 7pada 27 April 2021 nanti.

Untuk maklumat lanjut, sila layari :

Laman Web Rasmi : http://www.vivo.com/my/

till then

Post a Comment

2 Comments

Thanks for your support