0
Monday, August 3, 2015 Post By: Anil Wanina

Jom sertai Sukarelawan #SehatiSejiwa

Assalammualaikum..

Anda merupakan warganegara Malaysia yang berumur dari 18 - 35 tahun?
Mempunyai tubuh badan yang sihat dan tiada kecacatan fizikal?
Berminat menjadi sukarelawan?

3
Post By: Anil Wanina

Kronologi cuti sakit seminggu !

Assalammualaikum..

Dah seminggu berlalu.. bagi siapa yang tau aku cuti sakit selama 4 hari minggu lalu.. huhu.. nak sangat ke sakit tu? Huhh..

7
Thursday, July 30, 2015 Post By: Anil Wanina

Durian oh durian

Assalammualaikum..

Sekarang ni musim kan.. ramai kawan-kawan dok upload gambar durian.. aku ni memang hantu durian.. yummy... ritu tengok kat wall sape tah.. durian dia kemain menggiurkan.. terus ajak encik suami pegi cari durian 1 bakul.. hahahhaa... gigih sangat kan.. ^_^


3
Wednesday, July 29, 2015 Post By: Anil Wanina

Kekal cantik dan sihat dengan Mirae Collagen

Assalammualaikum..

Siapa nak cantik?
Siapa nak nampak muda dan sentiasa menarik?

Haih.. mesti la semua nak cantik dan sentiasa nampak muda dan menarik kan... ^_^

Aku nak perkenalkan satu produk ni yang diberi nama Mirae Collagen. Produk ni aku dah cuba sejak sebulan yang lalu.. Apa yang aku boleh sebut tentang produk ni adalah tiada warna, tiada bau dan mengenyangkan..

7
Post By: Anil Wanina

Siapa Lelaki misteri di Pavillion !

Assalammualaikum..

Nak bagitau korang satu rahsia.. shhhhh... tapi ini rahsia yang korang boleh sebarkan kat semua orang..

Nak tau tak.. kat Malaysia ni ada Superhero tau.. dan superhero ni sedang berlegar-legar di Pavillion minggu lalu. Pernah nampak tak?

Eh.. bukan Suparman..
Cicakman pun bukan...
Keluangman? Bukan juga..

Siapa?

5
Post By: Anil Wanina

Gara gara sebungkus nasi lemak

Assalammualaikum..

Bangun pagi rekues dengan encik suami nak makan nasi lemak, tapi encik suami kata dah lambat nak pegi keje.. encik suami keluar dan aku terus pusing belakang.. nangis.. T__T

Masuk dapur ala-ala suster ngesot, potong bawang, potong kentang.. curah tepung dalam bekas.. masuk air.. kacau... panaskan kuali.. goreng cucur.. siap ! Lepas tu, blend cili api dengan bawang.. masak sambal cili api pulak.. siap !



Kesimpulannya, betul la kata orang.. kalau tengah sakit ni.. hati ni murah terasa.. hatta kerana sebungkus nasi lemak.. pun bole nangis.. tapi, dalam hati yang mudah tersentuh ni pun.. ia tetap berjiwa kental, bersemangat serta tidak mudah putus asa.. ^_^

Cheer up !

till then, tatababai

What's New

2
Saturday, July 25, 2015 Post By: Anil Wanina

Siapakah Pemenang AABC 'AirAsia Free Seat Contest'

Assalammualaikum..

Alhamdulillah.. berkat entry AirAsia Free Seats aku hari tu.. aku telah berjaya memperoleh beberapa informasi baru tentang apa perkara yang menarik yang ada kat Taiwan. Betul.. memang dah lama teringin nak ke sana.. tapi kalau dah ke sana.. mesti la nak tengok juga kan apa festival-festival yang ada kat sana.. sekurang-kurangnya, boleh gain pengalaman yang belum tentu orang lain dapat rasa.. ^_^

Eh.. siapa pula yang menang?

6
Friday, July 24, 2015 Post By: Anil Wanina

Bila stress.. inilah jadinya !

Assalammualaikum..

Haih.. ni yang susah kalau tengah stress ni... bukan apa.. nak nak stress pada timing yang salah ni.. gaji lambat lagi weiii... tapi sebab stress sampai berdenyut-denyut kepala ni... makanya, aku telah melakukan sesuatu perkara yang tak sepatutnya dilakukan ketika belum gaji... T_____T

Aku tershopping sakan weiiiiii..... bukan kat satu tempat.. tapi kat 3 tempat.. hukhukkk... tapi, adakah dengan shopping sakan ni dapat hilangkan stress? Belum lagi kot.. sebab barangnya belum sampai...

6
Post By: Anil Wanina

Dapatkan kopi dan donut percuma di Dr Cafe Coffee !

Assalammualaikum..

Buat penggemar Kopi.. nak bagi tau, Dr Cafe Coffee kini telah dibuka di Shaftbury Square ! Uwaa.. aku ni bukan la penggemar kopi sangat.. tapi ada juga jenis-jenis kopi yang aku minum especially Latte. Yummy...  ^_^

Buat penggemar kopi di kawasan berhampian Cyberjaya ni, boleh la datang ke Dr Cafe Coffee ni bermula dari hari ini (24 Julai 2015) sehingga Ahad ini (26 Julai 2015)  dan dapatkan DONUT dan KOPI PERCUMA ! Uwaaa... nak singgah la hujung minggu ni.. lepak-lepak minum kopi kan.. ^_^

Copyright Reserved The Other Side of Me 2010.
Design by: Bingo | Blogger Templates by Blogger Template Place | supported by One-4-All