3
Friday, August 28, 2015 Post By: Anil Wanina

Teater Tenggelamnya Kapal Van Der Wijck

Assalammualaikum..

Rasa dah lama tak tengok teater kan... ^_^ I is rindu dengan Istana Budaya.. hehehe.. nak share dengan korang, satu pementasan teater yang bertajuk Tenggelamnya Kapal Van Der Wijck, sebuah teater adaptasi dari novel karya agung Allayarham Prof. Dr. Hamka akan ditayangkan pada 12 -18 Oktober 2015. 

3
Post By: Anil Wanina

Promosi 3 hari Steamboat Buffet

Assalammualaikum..

Berita baik untuk penggemar Steamboat Buffet ! Sempena dengan sambutan Ulangtahun Volcano Shabu Shabu Buffet yang PERTAMA.. mereka mengadakan promosi Beli 5 PERCUMA 1, istimewa untuk anda.. penggemar steamboat selama 3 hari...

2
Thursday, August 27, 2015 Post By: Anil Wanina

#ProjekTravel 1st Greet and Meeting !

Assalammualaikum..

Alkisah... ini adalah cerita minggu akhir raya hari tu.. inilah antara ahli-ahli #ProjekTravel yang sedang dalam perancangan kitorang.. bukan mudah nak kumpul ramai-ramai macam ni dan yang penting.. satu kepala ! So far, semuanya memang jenis yang mudah berbincang dan yang penting.. sama-sama keluarkan idea dan pendapat tentang destinasi yang bakal ditujui..

4
Post By: Anil Wanina

Derma USD5 JUTA !

Assalammualaikum..

Huh.. malam tadi mimpi ada orang nak derma duit dengan tiket flight around the world ! Terus rasa macam.. wowwwww.... takmo bangun dari tidur.. nak teruskan je dengan mimpi-mimpi indah tu.. hikhik.. Pagi-pagi masuk keje.. tengok emel.. wowwww... Bill Gates nak derma duit USD5 JUTA
!!!!!!

3
Wednesday, August 26, 2015 Post By: Anil Wanina

Gathering KBBA yang havoc !

Assalammualaikum..

Sabtu lepas memang havoc ! Open house KBBA yang pertama aku hadiri bersama geng-geng KBBA yang ohsem... menu dia toksah cakap la.. apa lagi kalau bukan Mee Udang D'Laila.. sakan 1 mangkuk aku makan tanpa hirau diri yang tengah berpantang.. kikikii...

3
Post By: Anil Wanina

Kanta lekap terbaik dari Bausch + Lomb !

Assalammualaikum..

Aku memang dah gunakan kanta lekap sejak beberapa tahun lalu.. banyak jenama yang aku dah gunakan.. dan bukan semuanya sesuai dengan aku tau.. lagi pulak... mata aku ni jenis sensitif.. sebab tu aku jarang gunakan kanta lekap kecuali kalau ada apa-apa event macam koir ke.. ye la.. time tu nak mekap 4-5 inci.. kihkihkih... tak best pakai pakai cermin mata.. so, harus la pakai kanta lekap kan.. hikhikk.. tapi selalunya, lepas tu mesti mula la mata merah la.. sakit mata la.. sebab tak sesuai dengan kanta lekap tu..


Tuesday, August 25, 2015 Post By: Anil Wanina

Ruang iklan di blog AnilWanina !

Assalammualaikum..

Hi korang... dah lama nak open ni tapi asik tak sempat je.. bagi sesiapa yang dah tengok layout baru blog ni.. ada ruang khas untuk iklan kat side bar blog ni.. so, sesiapa yang berminat nak letak iklan saiz 125 x 125 seperti yang korang boleh tengok kat side bar sebelah kanan ni kan.. bolehlah emel kat anilwanina@gmail.com.. ^__^

5
Post By: Anil Wanina

Menu Santan dalam Penerbangan AirAsia !

Assalammualaikum..

AirAsia.. semakin hari semakin gah dalam dunia penerbangan samada di Malaysia mahupun di luar negara. Pengalaman aku bersama AirAsia bukan sekali.. tapi dah banyak kali.. syukur.. aku masih memilih AirAsia sebagai medium perjalanan aku samada dalam dan luar negara kerana harganya yang berbaloi, hospitalitynya yang memuaskan dan makanannya yang enak !


2
Friday, August 21, 2015 Post By: Anil Wanina

8 Tips & Trick Jawab Soalan Exam !

Assalammualaikum

Beberapa hari lepas aku telah bertugas sebagai pengawas peperiksaan bagi peperiksaan kerajaan.. Ini adalah kali pertama aku bertugas dan agak nervous sebenarnya.. hiksss... so, aku nak share sikit tips & tricks jawab soalan exam yang aku rasa semua orang tau dan dah amalkan pun kan... tapi aku gigih tulis juga untuk rujukan sendiri juga sebenarnya.. manalah tau kan... ^_^

Copyright Reserved The Other Side of Me 2010.
Design by: Bingo | Blogger Templates by Blogger Template Place | supported by One-4-All