Quote About Life

“In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.”

― Robert Frost

What's New

Ai De Beijing

akhirnya, sampai juga saya di Beijing, China. Setelah hampir setahun mengumpul duit dan dana untuk accomodation, transport, expenses di sana.. perghh.. setahun mengumpul duit ok.. :D

Rinduku di Padang/Bukittinggi

Padang/Bukittinggi, aku kembali lagi. Kali ni dengan keluarga pula.. Pertama kali bawa Iman ke luar negara, alhamdulillah, syukur nikmat ...

Enter Slide 3 Title Here

Go to Template. Click on Edit HTML. Replace these texts with your own description. This template was designed by NewBloggerThemes.com ...

Enter Slide 4 Title Here

Go to Template. Click on Edit HTML. Replace these texts with your own description. This template was designed by NewBloggerThemes.com ...

Recent Info


Thursday, March 26, 2015

Movie Review : Accidental Love

Posted by Anil Wanina On 9:57 AM
Assalammualaikum..

Minggu lepas aku dijemput oleh TGV untuk menonton Premiere Screening cerita Accidental Love. Since cerita ni adalah 18SX.. jadi aku ajak geng wayang iaitu Haida untuk sama-sama menyaksikan premiere screening ni.. berbeza dengan premiere screening yang aku join sebelum ni, kali ni tempat duduk adalah FREE SEATING. Which boleh duduk kat mana-mana tempat kosong yang hado.. so pelagi.. macam Amazing Race kitorang pecah panggung sebab nak dapatkan best seat katanya.. hihihi..

tiket wayang FREE

selfie kononnya

wefie pulop

Sinopsis :

Filem ini mengisahkan tentang seorang pelayan bernama Alice Eckle (Jessica Biel) yang ingin dilamar oleh kekasihnya, Scott (James Marsden). Ketika Scott sedang melamar Alice di sebuah restoran, secara tidak sengaja, seorang pekerja telah terjatuh dan tertusuk paku di bahagian kepala Alice. Memandangkan Alice tidak mempunyai insurans, maka pihak hospital tidak dapat untuk menjalankan penbedahan bagi membuang paku di kepala Alice.

Keadaan itu telah membawa Alice ke Washington DC dan bertemu dengan seorang anggota kongres yang bernama Howard Birdwell (Jake Gyllenhaal) yang dikatakan boleh membantu. Namun selepas mereka bertemu, akhirnya mereka jatuh cinta.

My Review :

Cerita ni best. Jalan cerita ada macam berterabur sikit tapi kalau korang betul-betul feel, tak kisah la terabur ke tak terabur kan.. tetap best. Lagi-lagi dengan lakonan Jake Gyllenhaal yang bersahaja. Macam bukan dia yang kita selalu tengok kat filem-filem lain. Kalau tengok dari mula, macam tak logik je, kepala orang dah kena paku, tapi bole pulak takde darah. Hahaha.. Pada aku, okey la cerita ni..untuk suka-suka dan untuk release tension sebab tak perlu banyak fikir pun. Tengok, nikmati dan gelak. Dan perlu diingatkan ye, cerita ni 18SX tau.. jadi, jangan bawa anak kecil pula ye.. ^_^

Untuk cerita ni, aku bagi : 





till then, tatababai

What's New

Wednesday, March 25, 2015

Happy 8th Birthday Nuffnang!

Posted by Anil Wanina On 1:00 PM
Assalammualaikum..

Masih belum terlambat lagi untuk wish Happy 8irthday to Nuffnang.. ^_^ Terima kasih Azreen sudi teman akak yang comel ni.. hihihi... gigih tau Azreen ni dari Seremban datang kutip aku kat RnR Nilai.. kikikiii... adoiyaiii.. ni semua adalat last minit.. best ada geng yang sekepala dan sporting gitu.. ^_^ Macih adiks Azreen... hehehee

Kalau ikutkan, aku ni bukan la ramah sangat.. phuii.. hahahaha.. tapi entah macam mana, bole teramah mesra pulak.. Baru pulak tu kenal Azreen ni, masa nak pegi event Nuffnang ni, adalah kali ke-2 kitorang jumpa.. Tak sangka boleh pulak jumpa geng yang sekepala sehati sejiwa.. Sama-sama suka gelak, sama-sama suka menyakat, sama-sama suka makan.. opssss.. hihiihiii...

Berbalik pada cerita Besday Nuffnang ni.. memang ramai la yang ada pada hari tersebut, aku nak newbie kat Nuffnang ni.. so, macam kera sumbang pun hado.. nasib Azreen teman.. takde la jadi kera sangat kat sana.. hahaha..

Dapat jumpa Kak Pilla, Suraya, Ayue, BBL, Ida dan ramai lagi Bloggerati yang datang. Aku ni datang memang la kenal orang, tapi orang tak kenal aku pun.. hahahah.. masuk event ni, ada 3 kali aku jumpa Kak Pilla dalam event Nuffnang.. yang bestnya tu, aku tegur kak Pilla.. kenal saya tak? Suwit je dia jawab, 'kenal muka tapi tak tau nama..' hahahaa.. sesuatu sangat kalau orang tak ingat muka aku yang special ni.. kalau tak kenal tu maknanya aku dah cantik la kot.. bahahahhaa


registration

1960's fashion sangat..

kek besday Nuffnang

selfie dengan kek besday

wefie dengan Azreen yang baik hati

selfie lagi dengan photobox.. hahahaa

antara yang hadir

kami berdua yang comel

Aku tak banyak amik gambar kat dalam sebab gelap.. maklum la.. kamera telefon je kot.. so, kitorang banyak amik gambar kat luar sahaja.. ^_^

Terima kasih Nuffnang sebab sudi jemput.. kami enjoy sangat.. ^_^

we... fie...



till then, tatababai

What's New

Pimp Up My Chu Lips

Posted by Anil Wanina On 9:05 AM
Assalammualaikum..

Hello.. good morning.. amboi.. semenjak dua menjak ni.. kemain ko speaking... hahahaa.. sesekali mari kita tajamkan lagi skill berbahasa Inggeris kita kan.. aler.. bukan selalu.. hihihi..

So, today I'd like to introduce to all of you a HOT stuff originally from Japan, then come to Malaysia known as Chulips. Ever heard about Chu Lip?

Thanks to Tammy Lim for the opportunity and not only me, but about 50 butterflies are invited to a fun workshop by Chu Lip and Butterfly Project Malaysia.

Located in KARE Cafe, One Utama, it's my first ever meeting with other butterflies.

So, what is Chu Lip?

Chu Lips is a cute lip balm originally from Japan. 'In Japanese, 'Chu' means 'Kiss' and Lip is a Lip. So, combining both word, Chu Lip = 'Kiss Lip' created a cute dome shaped lip balm. ^_^ Is it cute.. ^_^


KARE Cafe

butterfiles

butterflies

ready to Pimp Your Chu Lip?

Pimp up...


decorated Chu Lip.. is it cute!

Pink and Red Chu Lip

Green and Purple Chu Lip




Chu Lip comes with 4 colors and each color represent their own signature :

1. Paris, Perfect Memoris (Pink) - sweet berry scent with raspberry and peach flavour.
2. Arabian, Floral Shower (Purple) - elegant flower scent of rose, germanium and clove.
3. Nordic, Fancy Nostalgia (Green) - refreshing scent of orange, mango and lime
4. NY, Brilliant My Way (Red) - powerful fruity scent of apple, tea rose and ginger.


What are we doing with those cute Chu Lip? 

We decorate them in a unique style and make this lip balm being more meaningful. Get ready with the scissor, glue, marker and cute accesories and you'll be suprised on the outcome!

Get ready to Pimp up My Chu Lip?

cute stuff for decorating

choose your own color

cute accesories

cute accesories

what I get for myself

when other start their decorating, we start to wefie.. ^_^

Focus Najlaa.. ^_^

Puteri in action..

thinking on decoration?

Hey.. you can participate too and win a GRAND PRIZE of iPad Mini 3 or ONE of the Chu Lip set.. How?

1. Decorate your Chu Lip lip balm creatively
2. Take picture of your artwork and upload to : http://www.chulip.com.my/pimpmychulip
3. Register and don't forget a cute caption for your personalized Chu Lip
4. DONE!

Hurry up!! Get creative as the competition end 31st March 2015.

Do, visit http://www.chulip.com.my for more information.


So, during the workshop, I'd finish my artwork.. hihihi.. wanna see it? Do scroll down...


.........



.........




.........




.........




.........





tadaaaa.... am I cute?

zoom in please

with my partner

and more other creative Chu Lip


spot me?

And on time break, we're having our hi tea with heavy food. Wahh... super hungry and I finish about 5 spoon of spaghetti.. hahahahah...

1st round

still on 1st round

2nd round.. 

Okey.. no picture for other round.. hahahhaa.. shame on you.. kikikiii... so, be creative now.. you have only a few days to get creative and win an iPad Mini 3.. yeayyy...


till then, tatababai

What's New

Tuesday, March 24, 2015

EAT SHOP GO ON 2 WHEELS IN TAIWAN!

Posted by Anil Wanina On 4:36 PM
Assalammualaikum..

Only some people know how bad I want to go to Taiwan. So now, I'd like to share to all of you so maybe we could travel together! Cool right?  So, I'd like to share something about Taiwan before you.. yes you.. and I together going to Taiwan and explore some experience! ^_^



Eat, shop & go on two wheels in Taiwan!

Before that grab the best travel deals at Taiwan Travel Fair

Whether you are considering a first or subsequent visits to Taiwan, there’s never a better time to tour the island than in 2015! Taiwan Tourism Bureau Kuala Lumpur (TTBKL) is organising its first-ever Taiwan Travel Fair in Malaysia. With the theme of “Time to Enjoy Life”, it will be held at 1 Utama Shopping Centre, where the public can get the best deals for Taiwan travel at this one-stop event from 25 to 29 March 2015.

With the first Taiwan Travel Fair, TTBKL hopes to present great value travel deals to Malaysian families. They have tied up with TOP Taiwanese and Malaysian travel agencies to offer a variety of exciting packages and the most attractive travel deals for all destinations in Taiwan. This also includes customised packages or tours specially-catered for Muslim visitors.

For visitors of the fair who purchase any tour package from participating agents, they stand a chance to participate in a lucky draw for every RM500 spent. Prizes include Taipei return flight tickets sponsored by China Airlines and Eva Airways; and East Asia cruise on Star Aquarius, Star Virgo and Aquarius liners sponsored by Star Cruises. So do make a date with us and visit the Taiwan Tourism Fair to bring back these fabulous prizes!


visiting the skycrapper building in Taipei

eating the famous traditional food

cycling with scenic view

Do you want to do all this in Taiwan?



The Taiwan Travel Fair will be held at the Oval concourse in 1 Utama Shopping Centre from 25 to 29 March 2015. Opens 10 am daily. For more information, visit https://www.facebook.com/tbrockl !

Based on a survey conducted by Taiwan Tourism in 2012, the top attractions for inbound tourists are sights and sceneries, food and shopping. As such, the Taiwan Travel Fair will also highlight three major experiences under the theme of Time to Enjoy Life:

| Time To Eat |

fresh fruit

When it comes to food, Taiwan has it all. Dine like royalty without paying a king’s ransom for it. From juicy seasonal fruits, sumptuous traditional Chinese dishes, healthy vegetarian dishes, icy desserts to creative tea drinks, Taiwanese cuisine makes full use of local ingredients and age-old techniques to surprise and satisfy your palate. Don’t forget the world-famous night markets, filled with the enticing aromas of delicious street food and snacks!

Tempting stinky tofu


| Time To Shop |

crowd on shop

Taiwan is a shopaholic’s dream come true, with many large shopping centres and chain department stores in all four corners of the island. Shop for anything you want, from high-quality made-in-Taiwan 3C products, to famous highland tea and handmade weavings. For the fashion lover, all kinds of affordable clothing, leather goods and branded products are at your fingertips. In Taiwan, you are sure to find just about everything you want.

shoplot in Taiwan

| Time To Go On TWO Wheels |

cycling together


These days, the LOHAS (Lifestyles of Health and Sustainability) trend is gaining popularity as people begin to be more health and eco-conscious. Taiwan is well-known for its LOHAS practices, and there is no better way to experience it than to travel along the breath-taking coastal highways by bicycle! Immerse yourself in the beauty of nature and appreciate the simple yet wonderful things in life with your loved ones. 

feel the breaktaking

So, come and visit us and feel the moment together  :






till then, tatababai 

What's New

What's New?

UA-57011188-1